RIGOL’ARTE


"The show must go on"

Multi-fluitspeler Steven De Baecke en pianist Bart Vandermeulen brengen hun virtuoos muzikaal talent samen om een klassiek concert om te toveren tot een komische theatershow.

Muziek, humor en theater zijn de ingrediënten voor een verrassende voorstelling, waarin de musici zichzelf zelden au sérieux nemen.

Bach, Mozart, Jass of Pop... Rigol'Arte geeft een persoonlijke touch aan elke muziekstijl.

De setting van een klassiek concert wordt het decor voor de muzikale scènes waarbij niet alles loopt zoals verwacht. Dit zorgt voor ludieke, gênante en onvoorspelbare situaties. Lukt het de musici om alles in de hand te houden?

'The show must go on!'


Meer weten? Surf dan eens naar www.rigolarte.be

Gelegenheidsmuziek


Voor elke gelegenheid verzorg ik voor u passende muziek.

Naargelang het kader en de mogelijkheden kan de dwarsfluit gecombineerd worden met piano, orgel, gitaar, harp of strijkers.


Muziek bij huwelijksvieringen

Geef uw huwelijksmis een persoonlijk cachet met live klassieke of licht-klassieke muziek. Samen met u kies ik voor passende stukken die ervoor zorgen dat uw plechtigheid sfeervol omkaderd wordt en zorgt voor een onvergetelijk mooi intens moment.
Muzikale omlijsting bij uitvaarten

Geef uw uitvaartdienst een persoonlijk karakter met stemmige klassieke muziek. Bij een afscheidsplechtigheid kan muziek troost bieden en een diepere dimensie geven bij het rouwproces. Als professioneel fluitist verzorg ik voor u een passende muzikale omlijsting bij een begrafenisdienst. Met zorg kies ik voor u geschikte stukken die deze plechtigheid sereen en passend omkaderen.